Med dator och photoshop

Ej min bild, lånad från Academy of Music & Business
Nuså. Nuså, nuså. Med dator och photoshop till hands är jag nog redo att börja blogga ordentligt alltså. 
 
Så vad har hänt sedan sist? Jo, jag har flyttat hemifrån, till en liten villa i ett litet samhälle i stora Småland. Tingsryd bor jag alltså i nu tillsammans med två underbara tjejer och killar och jag har nog inlett vad jag skulle kalla de tre roligaste åren av mitt liv! 
 
Under kickoffen på AMB har vi haft så himla roligt, jag har bl. a sjungit/spelat gitarr på Open Stage då jag sjöng "Like I'm gonna lose you" av Meghan Trainor och John Legend tillsammans med lärargänget som hakade på med alla möjliga instrument! Härligt! Fått nycklar till skolan också = där spenderas större delen av tiden även efter obligatoriska timmar, haha. Att sitta och jamma med folk i ett ensemblerum är fruktansvärt roligt, verkligen! Mer om det här sen, nu ska jag föra över alla mina gamla filer från USB till nya datorn. 
 
Puss!

Greens

Kan inte säga annat än att regn gör sig bra på bild.
Synd bara att man får blogga från systers dator eftersom att ens egna var tvungen att lämnas tillbaka till skolan. Det innebär noll photoshop = pixlr och dessutom noll photoshop = fota i jpeg istället för RAW. But; happy face, datorn kommer tillbaka om ca. 20 dagar. Vänta på skärpan, haha!

Fina Falkenberg

Bad, sol, kusinmys och kusten igår var helt fantastiskt som alltid. Det blev en heldag på stranden med massvis av god mat och sedan en promenad genom Falkenbergs centrum över Tullbron och allt det där mysiga plus pizza på favoritrestaurangen. Måste säga att det finns få saker som går upp emot att få vara i Falkenberg med familjen, haha! 
 
Vad gjorde ni igår när Sverige för en gångs skull bjöd på en riktigt varm sommardag?