Lucia

Hallå hallå där! I fredags samt i söndags hade vi lucia, 1 tåg för Wasaskolan här i Tingsryd i fredags och sedan 2 stycken för allmänheten i söndags. Måste säga att det gick riktigt bra och det var mäktigt med alla fem stämmor, dessutom var det flera fantastiskt duktiga tjejer som hade solon. Stolt över att gå på en skola med såpass hög standard! Konserten kl. 16 igår livesändes på Smålandspostens hemsida, kolla in det här! 
 
Utöver det då? Har haft en riktigt mysig helg faktiskt, i lördags åkte jag och L in till Växjö och köpte lite julklappar osv, riktigt taggad för jul nu även om vädret kanske inte riktigt spelar december. Slutade med att vi missade bussen vi skulle ta hem dock så i tre timmar efter att affärerna stängt satt vi fast i Växjö vilket innebar Espresso House och Condeco ett bra tag.
 
Nu ska jag i alla fall komma ikapp med lite skolarbete, bl. a skriva klart en novell i engelskan samt en vetenskaplig rapport i svenskan. På fredag tar vi välförtjänt jullov!
 
Gick ni på något luciafirande i år? 
Puss och kram! 
#1 / / Berit Karlsson:

Hej Alva! Såg erat fina luciatåg i efterhand på måndagen. Blev alldeles tagen av de fina rösterna och framträdena. Blev rörd när jag såg dig, du är så fin. Kram farmor.