Trött i både röst och huvud

Nyss hemkommen efter många timmar på skolan idag, öppet hus höll full fart fram tills nu klockan 16. Förutom att visa runt flera nyfikna kanske blivande elever med föräldrar sjöng jag även fyra låtar inne i Gibson. Började med "Dancing on my own" 2 gånger vid olika tillfällen, sedan "Elastic heart" och sist "I know I'm not the only one".  Var sjukt kul att få visa upp skolans bästa och även att sjäv kunna reflektera lite över hur det egentligen känns att gå här. Om ni missade öppet hus denna gången kommer det ännu ett i januari!
 
Nu ska jag bara ta och vila lite inför morgondagen som bjuder på musik/gehörsläraprov, får väl se hur det går.
Ha en fin måndag imorgon! 

It's a beautiful day eller något

Dagens frukost alltså, havredryck, banan, sojaprotein mixat till en shake med en skiva lingongrova med ägg vid sidan. Detta ska avnjutas till ett avsnitt av Grey's Anatomy och efter det ska jag till skolan och repa inför morgondagens öppet hus tänkte jag. Vet inte riktigt vad jag ska sjunga än, men det kommer! 
 
Vad ska ni göra idag? 
Kram!

Sen sist

Long time no see! Hur mår ni? Jag mår helt sjukt bra, måste jag säga. Har hänt mycket sedan jag bloggade sist och det har varit kul men även lite påfrestande att verkligen hitta min plats här på AMB. Jag måste dock säga att att börja här är det bästa jag gjort i hela mitt liv, har fått helt fantastiska kompisar och utvecklats något enormt som individ. Att bo på egen hand såhär tidigt i livet var något jag trodde skulle vara svårare, men man anpassar sig, växer och lär sig ta ansvar för sig själv och andra. 
 
Vad händer nu då? Jo, vi övar för fullt inför luciatåget den 13:e december, den 4:e december har vi popexamination då jag och min ensemblegrupp ska framföra låten "One last time" med Miriam Bryant (tagga, tagga, tagga!) och nu på söndag den 29:e är det öppet hus på skolan då jag ska uppträda. Känns helt sjukt att det redan är slutet på terminen, det känns som att tiden bara rinner förbi och insikten att vi snart avklarat 1/6 terminer här på skolan är sjuk. Vill inte ens tänka på hur jobbigt det kommer bli att behöva flytta ifrån alla om tre år, we're practically family nu liksom. 
 
Saknar bloggandet ska ni veta, så vi ses alldeles snart igen. Puss!