Tisdagmorgon

Godmorgon på er! Idag är det alltså tisdag, en ganska go dag för min del. Börjar med engelska, sedan MyBetterMe (individutveckling i grupp) och sedan ensemble. Jag är verkligen jättetaggad på ensemblen faktiskt, har hamnat i en jättego grupp och just nu spelar vi Sweet Home Alabama, jag är på gitarr då. Vi får nästan alltid välja låt själva och den här känns klockren, så himla härlig stämning i rummet när vi spelar den. 
 
Fixade en provvecka på ett gym här i Tingsryd igår, så där var jag och tränade och tänker göra det idag igen men tror faktiskt inte att det kommer bli det gymmet jag skaffar kort på sen. Finns ett badhus här som har tillhörande gym som jag hört ska vara riktigt bra och med deras gymkort får man även tillgång till simhalle vilket ju är hur bra som helst! 
 
Nu ska jag i alla fall göra mig iordning för skolan, ha en bra dag! 
 

En morgonrunda

Tbt till förra hösten och en underbar vovve i höstlöven
Godmorgon! Vaknade i morse och tänkte på bilden ovan när jag tittade ut genom fönstret, det känns att hösten verkligen är här! Gick upp vid sju och drog på träningskläderna, blev en runda på 4km och det var himla skönt! Älskar att komma upp på morgonen och träna, får resten av dagen att kännas mycket lättare enligt mig. Så nu sitter jag här med en kopp te och väntar på äggen ska koka färdigt, sen blir det iväg till skolan för att öva trummor/piano innan första lektionen klockan 11! 
 
Hoppas ni får en jättehärlig dag!
Puss!
 
 
 
 
 
 
 

Älskade måndag

Godmorgon! Det är måndag idag. Jag vet att måndag förmodligen är mångas allra värsta dag i veckan, och jag förstår er för så var det för mig med, önskar er en grym måndag även om ni hatar den här dagen. Själv är jag så himla taggad på en ny vecka med nya möjligheter efter en helt underbar helg med mina finaste vänner. 
 
Har ni något speciellt som händer i veckan?
Puss!