Like I'm gonna lose you - cover

Hej på er! Idag har jag bara haft en grymt bra dag! Lugn skoldag, med bara tre lektioner, och nu på kvällen har jag bara lekt i studion, och delar också med mig av resultatet! Cover på "Like I'm gonna lose you" av Meghan Trainor och John Legend. Faktiskt första gången jag spelat in gitarr och så vidare, så don't expect something to great. Tänkte dock försöka börja ladda upp covers lite då och då, hoppas ni gilar det! 
 
Hoppas ni får en grym dag imorgon! Puss!

Tidig helg

Hejhej på er! Åh, idag blir en bra dag tror jag. Börjar 11.30 med matte, sen lunch, svenska och slut. Åker ju faktiskt hem idag också, så jag har redan packat så jag bara kan ta mina väskor och springa till bussen direkt efter skolan. 
 
Igår blev det en hel del sittande i studion, spelade in en podcast om mitt musikintresse som jag fått i svenskaläxa. Faktiskt riktigt roligt, men det är klart man inte gillar hur man låter när man pratar nu i efterhand, haha! Hur som helst så blev det ganska bra efter ungefär 2 timmars inspelande om och om igen för jag inte var nöjd, det var många gånger jag bara började sjunga istället för att jag blev så frustrerad, haha! 
 
Hur har ni det? Taggade på fredag och helg imorgon?
Puss!

Älskade höst

 
Äntligen (!) känns det som att hösten verkligen är här på riktigt. Jag älskar när vädret blir sådär krispigt kallt, luften känns frisk och man får ha på sig mysiga stickade tröjor. Att det börjar bli vinter är så himla härligt, jag älskar vintern, i alla fall när det är riktigt kallt. Hösten är också så himla underbar på grund av alla färger och möjligheten att få sitta inne en hel dag och läsa Harry Potter-böcker (bästa böckerna alltså) och dricka något varmt utan att få skuldkänslor över att man inte är ute. 
 
Bara jag som redan börjar tagga jul? 
Puss!